Pravna obvestila

Copyright © 2009 Turistično društvo Kamn'k (v nadaljevanju TD)

 

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.domacija.com

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.domacija.com, so last TD, in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja lastnika.

Na svojih spletnih straneh bo TD, zbiralo elektronske naslove obiskovalcev za namene pošiljanja e-novic. Pri tem se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljalo le za interno uporabo in jih ne bo posredovalo drugim fizičnim in pravnim osebam.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, bo TD uporabljalo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje zbranih podatkov.

TD ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. TD si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na svojih spletnih straneh.

LAS Srce Slovenije Občina Kamnik I feel Slovenia Srce Slovenije Kamp Alpe Turistično društvo Kamink