Programi za skupine

Budnarjeva domačija

Budnarjeva domačija je živi muzej, ki poskuša obiskovalca vrniti v čase, ko je bil dim v kuhinji nekaj vsakdanjega ter ko sta bila zelje in krompir stalnica na naših mizah. Za organizirane skupine imamo pripravljene posebne kombinirane (ogled + kulinarika) programe. Ob ogledu hiše vam ponujamo peko kruha, izdelavo adventnih venčkov, slamnatih igrač, seminarje o slovenski dediščini ter slovenski slow food.

Izbirate lahko med:

Budnarjeva hladna mal'ca
Domača malica za vse skupine, ki si želite vaš izlet popestriti z obiskom stare slovenske domačije na obronkih ljubljanske kotline. Več...

Peka kruha s kosilom
Ta program je namenjen skupinam, ki bi se radi ob vodenju poskušali vživeti še v čas, ko so
kruh pekli v črni kuhinji. Več...

Pokušina slovenske hrane – slovenska večerja
Slovenska večerja je naša največja posebnost in je namenjena manjšim skupinam med 10 in 20 oseb, ki hočejo v miru poskusiti dobrote Budnarjeve domačije (slow food). Več...

Predlagamo vam, da si skupaj z domačijo ogledate še ostale zanimivosti v neposredni bližini domačije (Kamnik, Ljubljana, Velika planina, Arboretum Volčji Potok, Naravni zdravilni gaj Tunjice, Terme Snovik, Kamniška Bistrica, Logarska dolina...).

Za organizacijo programa po zgornje naštetih destinacijah vam svetujemo da se obrnete na Zavod za turizem in šport v občini Kamnik.

Dobrodošli v Budnarjevi muzejski hiši, kjer vedno diši po domu.

LAS Srce Slovenije Občina Kamnik I feel Slovenia Srce Slovenije Kamp Alpe Turistično društvo Kamink