Delavnica izdelovanja prazničnih okraskov s Tino in Branko Rozman

20.12.2011

V nedeljo, 18. decembra 2011, sta Budnarjevo muzejsko hišo znova obiskali Tina in Branka Rozman, ki prihajata iz Šentvida pri Ljubljani. Z ustvarjalnimi delavnicami se ukvarjata že okoli 15 let in tako zaradi dolgoletne prakse sedaj delujeta kot zelo dobro utečena ekipa. V Budnarjevi hiši sta preteklo nedeljsko popoldne popestrili z delavnico izdelovanja prazničnih okraskov.

Okraske je zelo preprosto izdelati, še lažje pa je, če poznaš nekaj priročnih trikov, z razlago katerih Tina in Branka nista skoparili. Osnovni material, s katerim so obiskovalci delavnice največ ustvarjali, je bil filc. Za detajle so uporabili razne ostanke, gumbe, bombažno vato, trakove, storže … Obiskovalci delavnice so izkoristili priložnost in se izkazali s svojo kreativnostjo.

Izdelke je moč obesiti na novoletno jelko, jih prilepiti na okenska stekla, jih uporabiti za dekoracijo praznično obložene mize. Prepričana sem, da boste s pomočjo svoje inovativnosti našli še marsikateri način, kako v prihajajočih prazničnih dneh vaš dom še dodatno polepšati.

Fotografije si lahko ogledate v galeriji slik.

Urška Ozimek,

TD Kamn'k

Nazaj

LAS Srce Slovenije Občina Kamnik I feel Slovenia Srce Slovenije Kamp Alpe Turistično društvo Kamink